WoW!!!!
Csak nem snookert néztél ámulok és bámulok! ;)))))
Mit mondhatnék, sajnos épp a döntőn elaludtam... Különben én Murphynek szurkoltam, végül ő győzött. Mindkettejüknek voltak nagyon jó felvillanásai, egész jól biztonságiztak, az különösen élvezetes volt. Sajnos Murphy hosszú lökéseivel nem brillírozott úgy, mit máskor (ő anno abban volt a legjobb), és hát izgulni sem tudtam annyira, mivel nem a kedvenceim közül valók játszottak.
Kedvenc Ronniem besokallt, így kiesett...
Na ő egy kimondottan "ösztönember", ha van kedve játszani, akkor megállíthatatlan, és olyan csodát produkál, amit senki; viszont, ha nincs, akkor kínszenvedés még nézni is...itt is feladta az egyik frame-t, úgy hogy az ellenfél még nem nyert (lesz is megrovása érte).
Pontozás:
piros 1
sárga 2
zöld 3
barna 4
kék 5
rózya 6
fekete 7
Pirossal kell mindig kezdeni, majd színes golyó,a piros lenn marad, szines visszakerül, míg el nem fogy az összes piros, akkor növekvő sorrendben a színesek is lekerülnek. 15 piros 15×színes, + a színesek. Max 147 pont, ha egyvégtében löki végig.
http://www.youtube.com/watch?v=McThDshEgU0
A legszebb maximumbreak, és a leggyorsabb: 5:20 alatt fejezte be. Úgy játszik, mintha zene lenne, csodálatos, amit itt művel.