raiff Creative Commons License 2008.12.23 0 0 2997
aiol19 : nyár óta nem nagyon látogattam az index fórumát , csak most hogy pár napja itthon vagyok , unalmamban . de még mindig azt látom hogy minden hónapban vita kerekedik abból ami a "fagytűrőkön " nyáron történt . mi történt ? semmi , csak egy kis vita . én és bombaba furcsa módon viselkedő kivijeink indították el a lavinát ?! vagy évi5 azon mondata hogy "ne nézz már minket ennyire hülyének" arra reagálva hogy szinte kertészbénáknak lettünk elmondva .de semmi közvetlen sértegetés , személyeskedés ! más topicokon durvábbak is előfordultak már és nem vonulnak ki a megsértődöttek . most hogy visszaolvasgattam a fórumokat , OTT béke van , itt meg minden hónapban megvan a vita , nem tűnik fel hogy ti (te ) generáljátok a vitát ?!
a 2964- es hozzászólásod is ezt igazolja . LEGALÁBB UTÁNA NÉZTÉL VOLNA A DOLGOKNAK .
ezt írtad:
"Véleményem szerint tévesen gondolod, hogy ugyanaz lenne a két topik témája. Ajánlom figyelmedbe ennek a topiknak a topikleírását, abban minden le van írva! A "fagytűrő déligyümölcsök" kifejezés ráadásul félrevezető is, mert a kiwi és a diospyros kaki (káki, hurma, datolyaszilva), vagy a jujuba NEM déligyümölcsök, hanem hazánkban még meghonosításra váró, mérsékelt övi gyümölcsök! A füge pedig korlátozottan (-15 -16 fokig) fagytűrő mérsékelt égövi gyümölcs! A "Fagytűrő déligyümölcsök" c. topikot egykor az alapító a lehetőségekhez képest fagytűrő citrus hibrideknek találta ki, ezért félrevezető is tulképp. ott az általam említett gyümölcsöket tárgyalni."

az a topic pont ezeknek lett kitalálva (nézd meg a második hozzászólást !) egy kicsit keveredve a trópusi gyümölcsökkel mert még nem volt külön topic . szó sincs csak citrusokról .
"bferietvfreemail.hu válasz | megnéz 2004.03.25 11:33:24 © (topiknyitó)
Beleszerettem a fagytűrő déligyümölcsökbe,igaz nem rgyszerű a nevelésük, de bízom benne hosszú távon sikerülhet megtartani őket."

ráadásúl ti már az elejétől fogva a topic címével vagytok bajba , hogy ezek nem déligyümölcsök , fagyűrő vs. fagyálló . MINKET ez nem érdekel ,tudjuk hogy itt (ott) találjuk azokat a növényeket amikkel dolgunk van .

Előzmény: aiol19 (2964)