Na mi van Makkmarci? Ha annyi időd van, akkor miért nem ide írsz, érdeklődsz, kérdezel, tudakolsz, anyázol, akármi. Tudod, hogy szoktam válaszolni...
Szal', mi elutazunk holnap, nem is tudom, hogy a napnak melyik szakaszában. 26-án (az 'asszem péntek) megyünk a Kodályhoz, mert meghívott minket egy kis ivászatra. Azt, hogy pontosan miként lesz nem tudom, ugyanis nem lehet elérni, csak a húgán keresztül. Kb. ennyi. A Réka az ünnepnapokat kivéve minden nap dolgozik, úgyhogy majd viszonylag hamar jövünk haza, és a szilveszter is itthon tellik, hiszen neki a 31-e is munkanap! A könyvelő pedig, mint tudjuk, nem azért megy be a munkahelyre, mert nincs szabija, hanem azért, mert év végén a zárásokat meg kell csinálniuk. << Ezt csak azért írtam, hogy valóban munkával tölti az időt, vagyis nem számítok arra, hogy hamarabb hazajön. Én nem feltétlenül akarnám egyedül tölteni az utolsó napot 2008-ban, így akinek van kedve, eljöhet hozzánk, szívesen látom bármelyőtöket, jó lenne együtt ünnepelni, iszogatni, stb.
Hát így állunk, én is próbálom kipihenni az évet. Amennyiben időd engedi, összefuthatunk, amikor megyünk a népdalszerzőhöz, ha ez az igény megfogalmazódik benned! Pronto!
Amúgy pedig Zotyó! Zotyó jelentkezz...