A Somewhere In The Same Hotel nekem először nem tetszett, azután másodszorra sem tetszett, de miután többször meghallgattam, elkezdett tetszeni.
Azután összeraktam az Elveszett Jelentés (Lost In Translation, Sofia Coppola filmje) képeivel,
feltettem az Indára és
a YouTube-ra, párszor még meghallgattam, és most már nagyon tetszik. :)
Az persze igaz, hogy dzsesszes. De ez nem baj, a
Call Off The Search is az, meg a
Blue Shoes is, és nekem mindkettő a kedvenceim között van.
Az meg azért nem annyira kerek így, hogy Katie egyetemre megy. Be akar iratkozni egy egyetemi kurzusra, és angol irodalmat, költészetet akar hallgatni. Esetleg mellette valamennyi történelmet is. De ez nem többéves egyetemi tanulmányokat jelent, hanem a jövő év (2009) egy jelentős részét erre akarja fordítani, meg pihenésre, és dalok írására. Azután a 2010-es év elején elkezdi a következő album összerakását. Katie egyelőre nem az egyetemi diplomát célozta meg, csak jobban meg akar ismerkedni a versekkel, irodalommal, az angol nyelvvel, mert ez neki a harmadik nyelv, amit megtanult (a grúz és az orosz után), és eléggé érzi a korlátait a dalszövegek írása közben. Míg a dallam sokszor szinte magától születik meg, a szöveggel küzdenie kell. Az I Cried For You szövege közel egy év alatt készült el.