Milyen fórumon vonják kétségbe magyarásgodat?Vitánk e szálát tekintve ez nem releváns kérdés, semmire sem érv. Legfeljebb akkor, ha úgy gondolod, a zsidó származású magyarokat külön kategóriába kell sorolni, őket külön kell kezelni. Nem látom be miért, és pont azt fejtegettem az előzményekben, hogy erre nincs is szükség, és szerintem nem is igénylik.
Kivéve talán a magadfajta identitásukban sérült, meghasonlott egyedeket, de abból meg kevés van. Ezért számosságotok nem indokolja azt, hogy máshogy viszonyuljunk egy zsidó ősökkel bíró magyarhoz, mint az összes többihez.
Mert nem vonták kétségbe rendszeres ismétlődéssel magyarságodat. Így könnyű. Nekem egyébként nincsenek identitás zavaraim. Soha sem voltak.Dehogy nem, itteni munkásságod pont az ellenkezőjét mutatja. Zsidó nem tudsz lenni, magyar meg nem akarsz lenni. Érzed ezt te is, ezt kompenzálandó vagy te magyarfaló renegát. Úgy gondolod attól leszel majd igazi és jóravaló zsidó, ha minél jobban gyűlölöd a magyarokat, és jól megköpködöd volt nemzetedet.
Erre jöttök ti antiszemiták és cimkéztek, ráadésul olyan süket dumával...
Szépen levezethető. Erről ne legyenek illúzióid.Saját magad érveket mellőző minősítését idézed, majd megismétled. Örömmel tölt el, hogy legalább magaddal egyetértesz.:-)
"Széttördeled mondataimat, hogy elfedd a lényeget, de még így sem vagy képes érdemben kikerülni a kérdést."
Amikor nincs érdemi válasz akkor jön: te nem érteni magiar.Saját saraddal ne engem vádolj, rajtad kívül itt mindenki érti mikor az angol államról és annak hatóságairól írok, egyedül te nem vagy képes ezt értelmezni.
(Jó érv. Értékelem)
A Hagana még a török időkben alakult. A hanyatló török birodalom nem volt képes szavatolni lakosainak biztonságát. Ezért alakult a Hagana. Te ezzel azt mondtad, hogy jogos az magyar állampolgároknak önvédelmi szervezettek alapítani mert hanyatlik a magyar állam ezért nem képes megvédeni állampolgárait.Igen, végre többszöri nekifutásra megértetted végre. Bár az a felismerésed még érzékelhetetlen messzeségbe, hogy egyenlő mércével is mréjél, a magyar önvédelem jogosságát is leismerd, ahogy a zsidókét egy percig sem vitatod.
Gondolom nagyon fel lennél háborodva, ha hardcore antiszemita, Hamaszfan magyar félhülyék tükörképének neveznélek, pedig túlképpen semmi különbség nincs, kizárólag a célcsoport más, mindegy egyéb stimmel.