Tisztelt topiktárs !
"valaki tényleg elhiszi, hogy a többezres szériaszám legyártása után visszaosztott üzemi költségek összehasonlíthatók az egyedi gyártással?" feltett kérdésedre , én azt a kérdést tenném fel neked hogy, te meg tényleg elhiszed hogy egy 2500 dolláros Leslie 122xb-nek az előállitási költsége 2500 dollár? És csak baráti szivességböl reklámozzák , a reklámcégek , és a reklámarc zenészek ?, A kereskedök is akik forgalmazzák ,csak jószolgálati tevékenységet folytatnak a világban?
Én részemről kicsit furcsának tartom ezt a "szép uj, világot", ahol mindent forintasitani kellene, és igenis hiszek "háztáji" cuccokba a hand madek-ben ,ha azok valóban jók...
Az erösitö épitésben nem tudom hol buktál orra, de vannak még ebben a kis hazában akik tudnak trafot tekerni, de ha ragaszkodsz a külfödihez mert hát legyél sznob, akkor a Canadai Hammond cég Magyarországon is forgalmaz hálozati és kimenő trafókat amiből jóval s ár alatt tudsz "faragni" erösitőt.
Más, tényleg nem reklám csak volt lehetőségem összevetnem egy powerstate/HU/ csöves gitár erösitöt , egy a kategriájában levö Soldanó/USA hand made/erősitövel, és borzasztó felismerésre jutottam az ötödébe kerülő Kinában készült "Magyar"erösitő hozza ugyan azt a hangzást , amit a drága USA kollegája.
Gitár forúmokon ahol ez a téma felmerült elmagyarázták hogy mért szól jobban a soldáno, azért mert ilyenen játszik Erik Clapton, Van Hallen stb.
És azért szól szarabbul a a powerstate mert ilyenen nem játszik Erik Clapton , Van Hallen stb.
konkluzió: A sza@r pedig jó, mert tizenöt milliárd légy nem tévedhet...