Vlad19 Creative Commons License 2008.12.21 0 0 3539
nekem múltkor mutató szerint még 5 liter lehetett benn (bár az autó tulajdonsága hogy az 5 liternél elég sokáig pihen a mutató, néha csak megyek megyek , még mindig 5 liter, 2 perc múlva meg már csak azt veszem észre hogy mutató kifeküdve, és villog a tanklámpa), azaz már erősen pirosban volt a mutató. meg égett ugye a tanklámpa is. teletank: 48 liter, de 45nél csapta ki a pisztoly magát, onnan még azt a 3 litert belecsöpögtettem. akkor már le sem akart folyni megállt a benzin a betöltőnyilás szintjén :) lehet aztán még az is lefolyt volna ha nem lenne eltömődve nekem is a nyomáskieresztő szelep, de mindegy.... gyújtás rá, mutató nagy hirtelen szokatlan módon megmozdul:) de nem tér ki kapásból 60ig, olyan 55öt mutat általában még mikor állok. aztán menet közben már végülis kitér a 60ig, néha még picit tovább is. viszont: elindultam autópályán: amig a 60 literről lement kerek 50-re a mutató , kb110 km-t tettem meg. ez elég kemény fogyasztás lenne ha azalapján számolnám... ellenben mondom , ha tankolásról tankolásra nézem 7 liter és környéke a jellemző
Előzmény: veciv6 (3538)