Én csak egyet írok le:
Még boldogult legénykoromban amikor a simsonra még nem kellett sisak, szemből érkező KisPókos csaj úgy gondolta még előttem befordul balra nagy ívben.
50-ről vészfékezve nem túl nagy távon lassulva pont a hátsó kerekét kaptam el. A "nagy" lassulástól kiemelkedtem az ülésből így a kormány alá nem ragadtam be.
A járdán egy pasi gondolta ezt a motort és autót még megvárom és átmegyek az úton. A köztes időt ő mesélte: a kocsi felett átrepülve fordultam egyet a fejem körül, majd az én sávomban landoltam a hátsómra (film szakadás vége).
Hátra nézve látom a mocit áll mint a gyertya az elején és még gondoltam el ne dőlj (persze megint a gravitáció győzött) akkor tört le a hátsó index. Az földről felállva teszteltem a jobb majd bal lábamat, megtapogattam kezeimet de nem éreztem semmit, a sípcsontomon volt némi horzsolás (valszeg a kormánytól) de a nadrágon nem látszott semmi.
Motor kár: csere elejétől a tank végéig minden + hátsó index.
Mikor újra keréken volt a moci, még akkor is felvettem a bukót mikor a szomszédhoz mentem át.
Ha akkor rá vagyok kötve a motorra akkor lefejelem a KisPókot és nem írom most ezeket a sorokat.
A többi esésem kevésbé volt látványos de mindegyik jobban fájt.