Urak!
Utálok borotválkozni! 16 éves szülinapomra kaptam le a bajszom először és nagyon cool dolognak tűnt, de mára elmúlt a varázs:( Legszívesebben szőrteleníteném az arcom véglegesen. Tényleg, lehet ilyet egyáltalán?
Szóval készülök áttérni a hagyományos 3 pengés borotváról villanyra. Érzékeny a bőröm, hetente max. 2-3x tudtam szőrteleníteni. Nem túl durva a szőrnövekedésem, és 3-4 napig nem zavaró a borostám sem, csak a nőm nem viseli el, ha nem vagyok sima.
Mit ajánlotok? Körkésesből a Philips 66-os vagy 70-es sorozattal barátkoztam (10-20e), rezgőben Braun Ser Z60-ast 2838 Cruzer-t ajánlottak többen. Erre hajlottam is, de most úgy látom, h. ez csak egy alap készülék? Lehet, h. elég nekem?
Prioritások:
- sima arc, nagyjából a pengéshez hasonló legyen legalább az szájkörnyék-arc-áll területen (ezt most pengével is csak visszafelé irányban húzva tudom elérni)
- irritáció-mentesség (ha az eredmény megköveteli hajlandó vagyok naponta borotválkozni, de ne bántsa a bőrömet, ami most pengével pattog, hámlik, vérzik)
- kedvező ár (lehet, h. egyáltalán nem válik be a villany, nem akarok 30-50e-et kitenni az ablakba)
Nem érdekel:
- szakáll formázás, led, LCD és egyéb parasztvakító szarságok
Ja persze valamiféle pajeszvágó legyen azért benne lehetőleg.
Segíccsetek dönteni légyszi!
Örök hála!