szilmester
2008.12.20
|
|
0 0
232
|
Egyébként a bizottság szerintem nem jól indokolt Bácskai ügyében. Elvégre a papíron valóban november 21. van, de mivel a jelölt három héttel később adta le a szelvényeket, vélelmezhető, hogy a kifogásolt tevékenység tovább folytatódott, még akkor is, ha ez a papíron nincs rajta. Bácskai december 15-én vált hivatalosan jelöltté, majd három nappal később a bizottság módosított ugyan e határozaton, de nem érdemben. Lehet, hogy épp ezért a bizottság úgy volt vele, hogy pontosan nem lehet tudni, mikor tartott a sérelmezett tevékenység. Az bizonyos, hogy december 15-én a sérelmezett tevékenység már nem folyhatott, vagy ha mégis, az nem volt törvénytelen, hiszen akkor már Bácskai jelölt volt. Mivel pedig a kifogás december 18-án érkezett, így nézve is elkésett. Nyilván az érintett novemberben, december elején még jóban volt a Fityesszel, és csak később kapta fel a vizet. Amikor már elkésett a beadványával... Ekkor gyorsan elrohant a bizottsághoz, hogy kitoljon a Fityesszel meg Bácskaival, de hiába... |
|