mumtaz Creative Commons License 2008.12.20 0 0 3506
Valami ilyen előélete lehetett az enyémnek is, bár az előző tulaj bevallása szerint törve is volt. Itt jegyezném meg, hogy nem mindent cseréltek ki benne, illetve nem mindent gyárira. Egyrészt a lökhárító merevítőjén látszanak a behatás nyomai, amire mondjuk én is rátettem egy lapáttal, mert figyelmetlenségből hátba támadtam egy ladát. Másrészt maga a műanyag lökhárító elég érdekes módon lett visszatéve, mivel néhány rögzítője letört. Ugyanakkor a vezető ajtó üvege okozott fejtöréseket, mivel abba utángyártott üveg került, ami ráadásul még homorú is. Ez utóbbi okozott is fejtörést, mivel szorult az ablak.

A karosszéria egyébként szépen meg lett csinálva. Rozsda még foltokban sincs rajta, kivéve a csomitető élét, de ezt én meg tudom csinálni.
Más felszereltségen a megvétel pillanatában viszont látszottak a hibák. Ilyen a szakadt tempomat bowden, a régi tempomatos indexkapcsoló belógatása az új, nem tempomatos mellé. A két beszakadt kipufogósor tőcsavar, a motortérben a kábelek elrendezése és rögzítése (főleg az autógázé) valamint az, hogy benyával a kocsi egyáltalán nem képes normálisan működni.
Előzmény: Vlad19 (3497)