mumtaz
2008.12.20
|
|
0 0
3506
|
Valami ilyen előélete lehetett az enyémnek is, bár az előző tulaj bevallása szerint törve is volt. Itt jegyezném meg, hogy nem mindent cseréltek ki benne, illetve nem mindent gyárira. Egyrészt a lökhárító merevítőjén látszanak a behatás nyomai, amire mondjuk én is rátettem egy lapáttal, mert figyelmetlenségből hátba támadtam egy ladát. Másrészt maga a műanyag lökhárító elég érdekes módon lett visszatéve, mivel néhány rögzítője letört. Ugyanakkor a vezető ajtó üvege okozott fejtöréseket, mivel abba utángyártott üveg került, ami ráadásul még homorú is. Ez utóbbi okozott is fejtörést, mivel szorult az ablak. A karosszéria egyébként szépen meg lett csinálva. Rozsda még foltokban sincs rajta, kivéve a csomitető élét, de ezt én meg tudom csinálni. Más felszereltségen a megvétel pillanatában viszont látszottak a hibák. Ilyen a szakadt tempomat bowden, a régi tempomatos indexkapcsoló belógatása az új, nem tempomatos mellé. A két beszakadt kipufogósor tőcsavar, a motortérben a kábelek elrendezése és rögzítése (főleg az autógázé) valamint az, hogy benyával a kocsi egyáltalán nem képes normálisan működni. |
Előzmény: Vlad19 (3497)
|
|