Tévedsz. Tudom, láttam. Meg sok mindent. Meg szedték szét az aktatáskámat az élelmiszerboltba belépéskor...és láttam szétvert iskolabuszokat...és robbantott egy arab magát és még sok embert amellett az utca mellett ahol épp gyalogoltunk...így csak a hangját hallottam, s nem értettem miért vágnak a vendéglátóim azonnal földhöz...
De ausgesprochen neked, és azoknak akiknek mindennapi kenyerük a Jericho, az UZI és a többi, jobb lenne igen-igen nem beleszólni ebbe a dologba.
Megjegyezem: az MG a magyar politika, a jelen kormányzat totális impotenciájának a terméke. Kár ezen visítozni. Nem ok - okozat.
Ugyanez mondható el a Jobbik és hasonló erők előtörésére. Ugyanis a 2010-es választások azon fog múlni, hogy ki- hogy áll a cigánykérdéshez. Ki vállaja föl végre azt, hogy egy kis faluban ki lehessen menni este sétálni, hogy ne tűnjenek el emberek és ne öljenek meg szórakozásból 14 éves kislányokat. Hogy aki vetett, az arathasson is. Hogy védett erdeinkből ne legyen tartló, szobraink, műemlékeink fémje ne a korcsmában végezze...
Hogy ne dobjunk ki feleslegesen évente egyre növekő (jelenleg 2000 milliárd körüli) összegekeket csak azért, mert vannak akik úgy gondolják, nekik ez jár...hogy lehet milliónyi aki csak kivenni akar a közösből, de oda betenni soha semmit-sőt...
Nem ismerős ez valahonnan? Miért is hordotok mindannyian éjjel-nappal fegyvert?