djuice Creative Commons License 2008.12.19 0 0 8748
Értem amit mondassz, valószínűleg igazad is van, ebben nem tudom a megfejtést, viszont van nekem is egy ismerős akinek Jamo-ja van, hááát... én nem cserélném el a kis rendszeremet rá. Ezen felül az innen onnan összeválogatott rendszereknél nagyon észnél kell lenni, mert ugye együtt csak otthon lehet őket összepróbálni és az már gond ha akkor derül ki hogy van egy gyenge láncszem, hiába a gondos keresgélés...

Ma megint meghallgattam cd-kel is a kis 400w-os RCF aktívakat és nem csalódtam most sem! Teljesen univerzális a dolog (akár otthonra akár koncertre kell)
Hozzádugni valami 10000 körüli márkásabb dvd játékost (Philips, Toshiba...) és megoldott a zenehallgatás is. :)
A másik amitől ismét elcsodálkoztam, a kis Korg x50! Brutális a megszólalása, igazi kis vaddisznó! Én nem nagyon bíztam az utóbbi években a Korgokban, de most ismét oda kell figyelni. Mondjuk a Hammondot nem váltja ki, de kiegészítő billentyűnek tökéletes, nagyon profi zongorákkal, vonósokkal, szőnyegekkel, dobkészlettel, olcsón! Ajánlom mindenkinek halhassa meg valahol testközelből ha teheti (és érdekli át téma) :) Ráadásul már itt az M50 is ami még durvábbnak ígérkezik. (4x nagyobb minta ROM, sequencer stb.)

on
Előzmény: tehtube (8740)