Törölt nick
2008.12.17
|
|
0 0
2733
|
Tavaszra az /eddig le nem adott/ káki-igényemet meg kell dupláznom.Ez 2x2 db-ot jelent,ugyanis 3 heti szabi után újra dolgozik egyik kollégám,akinek szintén van/v. inkább volt /egy kákija.Meséltem neki rólatok és ő egyből lecsapott a lehetőségre,elsőre egy,másnap 2 db-ra emelve az igényét.Azért írtam,hogy csak volt,mert néhány éve "meghalt" és nem volt olyan szerencséje mint nekem,ugyanis a kihajtott sarj és az abból mára jó 2-2,5 m-esre nőtt fa nem terem.Mondtam is neki /amennyire hiányos tudásomra alapozni tudtam/,hogy ez valszeg az alany.A levele sokkal keskenyebb mint az enyém és aszíne is másabb/bár ez lehet talajkülönbségből adódó is/.Szóval ő már tuti.Amikor anno az enyém teremni kezdett akkor adtam neki és attól kapott kedvet hozzá/nem bolti az inger/.Ja igen...az idén rádumált,-mivel tudja,hogy én szoktam szemezni-hogy,próbáljam meg az övét...hát óvatosan próbáltam rávezetni,hogy én csak hagyományos gyümikkel próbálkoztam eddig,de eddigi ténykedésem miatt nem tudom lemosni magamról,hogy "én ezt Tudom".Hát...nem akartam megsérteni,csináltam,de hogy ebből lesz-e valami?Ehhez tényleg szakember kellene,vagy legalább némi szakmai gyakorlat. |
Előzmény: ninovarga (2707)
|
|