szimizso1 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8736

Nemkülönben az én hangkártyám:-) Viszont arra jó, hogy a Hammondon lenyomott billentyű a szoftvereshez képest hogy szól. Játszani nem lehet vele. Legalább is ezzel a konfgurációval biztosan nem. Viszont hangra jó.

Más. Az első hi-fim egy orion minitorony erősítő volt (nem a csuszkapotis oriszter) Ebből is a "javított" változat, mert az eredeti konstrukcióban egy IC volt a teljesítmény erősítő. Aztán valamiért beraktak inkább 4db. KD607-es tranyót. Kétszer kellett cserélni mert a zárt dobozban hamar nagy lett a kánikula, és megadták magukat. A Hs20-asok, és a HS280-as volt a legjobb hangfaluk az orionnak. Később jöttek a nagy torony erősítők, és a HS500-as több változatban. A jó kis lötyögös bulgár mélynyomót az igényesebbek kapásból kicserélték egy Beag HX300akárhányasra, és némi vattát is betöltöttek a dobozba. Ettől sokkal jobb lett a hangja a cuccnak.

A 90-es években tört be a köztudatba a Technics nagy erővel. Nagyon gyenge eresztések voltak, pedig csili-vili equalizert is lehetett hozzá venni rengeteg leddel:-)

Szóval én maradtam a jóöreg orionnál, amíg el nem készült a csöves cuccom. 1993-tól csak vigyorogtam azokon, akik látatlanban állították, hogy az ő japán csodájuk a legjobb.

Ha vennék Hi-fit, akor a 94-ben kiadott nagy JVC erősítőt venném. 2x140W-os. Eladtak belőle egy jó párat itt Mo.-n, de egyet sem láttam még bizományiban kirakva!:-)

Előzmény: tehtube (8734)