djuice
2008.12.17
|
|
0 0
8727
|
Hát lehet hogy nagyon eltérőek az igényeink de SBlive 5.1-en, Technics ill. Sony rendszereken hajtottam anno (még nem hallottam a Keyboards magazin A-B tesztjét = ominózus "faporszívó" vagy "kávédaráló" hangkép a B4-re nézve egy b-3-al szemben) Akkor még sehol sem voltam Hammond hangképileg, csak a Joey Incredible cd-jéhez tudtam mérni (azóta persze Zsoltnál már okosodtam párszor) Szóval mélye nekem már akkor sem volt, azóta csak egyszer a B4/2 megjelenésével próbáltam a pc-orgonát, azóta uninstall alatt nyugszik mindegyik! És hozzáteszem nem vagyok egy sub-bass hívő. Érdemes Tube kollégát vallatni az ügyben, neki lemásoltam egy CD-t amin különböző mp3-ak között megtalálható ez a teszt, Logic Audio Platinum EVB3 szoftverével együtt, biztos megvan neki valahol. de ígérem, ha sikerül rendet vágni a lemezeim között, megkeresem és felrakom a tesztet, ha Zsoltinak már nem lenne meg. Talán a 3 összevetésben lesz, mikor beletúrnak egy B-3-ba s az mint egy vulkán majd fel fortyan, utánna jön szegény B4 és a "darált omnia...." Tényleg érdemes meghallgatni majd! |
Előzmény: szimizso1 (8725)
|
|