A kérdés arról szól, ha jól értem, hogy a Paypal által kibocsátott e-money-ra nem vonatkozik a UK pénzügyi biztosítás, így ha a Paypal csődbe menne, nem kapsz semmit. (Egyébként a Paypal 250000 forintig garantálja a számládon levő pénz visszafizetését.) Nekem ilyet nem írt még, lehet, hogy csak angol ügyfeleknek kell ezt a figyelmeztetést kiírnia. Ha nem fogadod el, akkor visszautasítod a pénzt, és visszakerül a küldőhöz. Ennek az egésznek semmi köze a pénzmosás elleni dolgokhoz, nyugodtan elfogadhatod. Ezután kerül a Paypal számládra a pénz.
A pénzmosásos dolgokat pedig fel kell töltened és várnod. Nekem több, mint 1 hónapot vett igénybe, hogy ránézzenek a dokumentumokra. Miután elfogadták, csak akkor tudsz pénzt lehívni a számládról. Ha jól emlékszem Paypalos fizetésre addig is lehet használni.
A pénzhez úgy jutsz hozzá, hogy lehívod a bankszámládra a pénzt. Ha még nem adtál hozzá a Paypal accountodhoz bankszámlát, akkor tedd meg, mert egyébként nem tudod lehívni a pénzt.
Nekem Premier accountom van - itt 2.8% + $0.3 a fizetések fogadásának díja, és a lehíváskor (withdraw) is elég kedvezőtlen árfolyamot használnak, mivel csak forintban lehet a számlára lehívni a pénzt, és a PP konvertálja a saját árfolyamán.
Paypal díjak