belphnaque Creative Commons License 2008.12.15 0 0 3224
Sziasztok !

Most először kaptam pénzt és nem fizettem a PayPalon.
Ez az összeg 1500 USD körüli, így átlépett egy határt, ami miatt bizonyos pénzmosás elleni szabálynak megfelelő dokumentumokat fel kellett töltsek.
Képes igazolvány fotót, meg címigazolást, amihez én befizetett csekk feladó vevényeket csatoltam.
Remélem ez így ok.

Sajnos annak ellenére, hogy beszélek angolul, a bonyolult dolgoknál nem vagyok biztos magamban, és inkább nem szeretnék rosszat csinálni, kérlek segítsetek, hogyan tovább.

Az előbbi akció most történt.
Visszamenve a számlámra, találtam egy accept/denied lehetőséget.
Gondolom el kellene fogadnom a bejött összeget, hogy az enyém legyen, de az elábbi feliratot kaptam, amitől vissza ijedtem:

Balance Limit Warning
Your account balance is approaching 250,000 HUF. PayPal is required by law to inform you that the UK Financial Services Compensation Scheme does not apply to claims for e-money issued by PayPal.

In the unlikely event that PayPal becomes insolvent, your e-money balance may become unusable. By clicking on the checkbox below you acknowledge that you understand this warning and accept that your balance, at any time, may exceed 250,000 HUF. If you choose not to accept this warning, the payment will be denied.

I acknowledge that I understand and accept this warning.

Nem tudom, hogy ez pontosan mit is jelent, de nem akarnék elesni a 250e feletti résztől.
Most akkor várnom kellene, amíg vissza nem jeleznek a PayPaltól, hogy elfogadják a feltöltött dokumentumokat ?

Ha mondjuk minden rendben ment, és engedik, hogy felvegyem a teljes összeget, akkor hogyan lehet ezt pénzzé tenni ?
Gondolom eleinte csak rajta van a PayPal számlámon, nem használható pénz.
Fizetgethetek belőle e-bayen, és akkor nem is vesztek a nekem küldötthöz képest összeget PayPal használatért ?
Ha mégis levennék valamennyit, vagy mindet, akkor a teljes után számolnak fel egy %-ot, vagy fix összeget vonnak le ?
És hát a legfontosabb, hogyan lesz ebből a számlámon pénz ?

Köszi mindent !

Belphnaque