Törölt nick
2008.12.14
|
|
0 0
1423
|
Sztok!!Látod GaborApa megmondta!Vegyél valami 20 éves bódéból gázost!Értem én,hogy nem lehet mindenkinek szerencséje,hogy talál csak úgy egy kidobott bódét és kiveheti belőle a fűtést!De Ő is azt mondja,hogy ez a legbiztosabb amibe beleteszed a pénzed és múúkodik!Pénteken voltunk itt a győri termálban szaunázni és beszélgettem 1 régi haverral.Kiderült,hogy pár éve még lakókocsikkal üzletelt.Ő mondta,hogy németországban voltak olyan autókereskedések ahol lakókocsival is foglalkoztak és a rottyant bódékat alkatrésznek árulták.Összevolt hányva a telep egyik sarkában a kupac amiből lehetett válogatni.Összeszedte amit gondolt,hogy hasznos lehet és szóllt a tulajnak aki mondott rá valami röhej összeget.De állítólag Svájcból lehet a legjobb lakókat behozni sokszor 1/10-áron!!
Hát egy ilyen alkatrészbányába én szívesen bekeverednék az biztos!!!Találnék holmit meg cuccot az tuti!!!!!!!!!!!!!!
Ma bepróbálkoztam a fűtéssel,mert a jövő héten elakarunk menni csavizni.Kb.fél óra max. gázon és 18 fok.Asszem jó ugye? |
Előzmény: caerleon (1422)
|
|