smoochy Creative Commons License 2008.12.14 0 0 933
Nos, szerintem a Pride & Glory olyan 90%-os, de csak azért, mert az eleje valahogy nem fogott meg, inkább ahogy haladt előre a történet, úgy kerültem én is a hatása alá, mondjuk ebben nagy szerepet játszottak az alakítások is. Olvastam egy kritikát, miszerint A zsaruk becsülete olyan, mintha összegyúrták volna az Éjszaka uraiból meg Az utca királyaiból, pedig, ha jól tudom a Pride & Glory-t már 2006-ban leforgatták, a másik kettő pedig későbbi. Eredetiség hiánya, meglehet, bár nem tudom mit lehetne kihozni olyan filmekből, amikben rendőrök bukkannak fel, meg korrupció.
Az alakítások: Colin Farrell eszméletlen volt, az ő jeleneteinél rendre kiakadtam. Ed Norton-ra pedig mondhatnak akármit, szerintem itt is jól teljesített. Szerintem egy ilyen karakterből nem igen lehetett volna többet kihozni. Ray egy kiégett ember, akinek csalódnia kell a környezetében és Edward-nak ezt sikerült megfelelően ábrázolnia. Ha egy Harcosok klubja szintű alakítást szerettünk volna tőle látni, neki kellett volna játszania Colin Farrell karakterét, én nagyon kíváncsi lettem volna rá! :)