V8 traktor Creative Commons License 2008.12.14 0 0 844
Szia GrG!
Nem vagyok autószerelő , de akiket megkérdeztem /autószerelők, karosszériások, gumisok és akik valamelyest értenek az autóhoz/ összeségében így vélekedtek :/legalábbis az én automról/: a motor gyakorlatilag elnyűhetetlen , a karoszériája előbb tönkremegy mint a motor. Mivel a legtöbb automata váltós a motort "leszabályozza" és ezért az élettartalma megnövekszik/nehezebb széthajtani mint a kisebb köbcentis , és manuális váltós autókat/. Ezért látsz gyakran 15-25 éves nagy köbcentis autókat működőképesen a piacokon. Természetesen a kötelező kopó alkatrészeket, olajokat ki kell cserélni, cseréltetni.Tapasztalatból én nem mondanám kényes autónak, ha karban van tartva nem hagy cserben.Javaslom autószerelővel menj el autót nézegetni, vagy ha van valamilyen ismerősöd aki jobban ért az autókhoz. Én amikor megvettem átnézettem a szerelőmmel és jó vételnek mondta. Igaz az egyik oldala valamikor törve volt , de ez nem befolyásolta/befolyásolja a motor működését. Minden évben hosszabb útra is mentem vele külföldre , de sehol nem hagyott cserben.........
Előzmény: GrG (843)