dudaskoko
2008.12.14
|
|
0 0
932
|
A zsaruk becsülete
Nos, úgy voltam ezzel a filmmel, hogy tetszett, de egy kicsit többet vártam tőle! A legnagyobb probléma talán az vele, hogy néhol igencsak sugárzik belőle az eredetiség hiánya! Szinte minden fontosabb jelenetet (pl. a "főgonosz" megölését rákenik Ed-re, a főszereplő már egyszer került ilyen helyzetbe, a film végi "nagy" dráma) már láttam itt-ott korábbi zsarufilmekben! A rendezésen is érződik, hogy O' Connornak még le kell forgatni néhány filmet a jövőben, hogy eredetibb direktorrá váljon! A színészekkel nem volt semmi probléma, számomra inkább ők vitték el az egész mozit! Jon Voight rutinosan hozta amit kell, Farrell kifejezetten tetszett ilyen szemét szerepben, jól áll neki! (a vasalós jelenete felejthetetlen), és végül Ed aki bár nem teljesítette túl sem önmagát, sem a többieket, valahogy mégis elhittem róla, hogy Ő Ray Tierney,a becsületes rendőr! Egyébként pár mellékszereplő - Sandy és a többi korrupt zaru - néhol lemosta a nagy neveket is! :)
Értékelés: 70%
Ui: Bízom benne, hogy a Leaves of Grass-sal Ed visszatalál önmagához, mert sem a Hulk, sem ez a filmje nem hozta ki belőle azt a tehetséget, amit már annyiszor bebizonyított korábban! |
Előzmény: dudaskoko (931)
|
|