Ebben most speciel nemkerestem "vallási dolgot" kizárólag a szóhasználatból kikövtkeztethető rajongási fokot vettem észre,ha egy nőt Istennőnek jellemez egy másik nőt mert annyira tetszik neki formára mint nő hát hagy legyek már értetlen ezügyben és feltételezzek "szivárványos" vonzalmat.
vhogy mostantól elhomályosítom a fókuszomat amikor említesz egy nevet és átsiklok a mondat azon részén mert alig tudom megállni a kritikát(már idegesítem saját magamat)
A szex és NewYork-ból 1 percet sem láttam viszont megmaradt egy szimpatikus szójáték vmi előzetesből ahol a nő a régi barátját néha felhívja magához mint amolyan "dugidugót" akit bármikor elővehet.Szimpatikus szerepkör ez a "dugidugó" :)
Neked Mulder-ben meg a Gahan-ban a sztárság tetszik,a pénzre az ismertségre izgulsz rá ha jobban átgondolod.Anyiszor látod a képernyőn hogy olyan mintha ismerenéd,ez tényleg így működik sokkal izgatóbb dögösebb egy TV-s nőci személyiség pl a playboy-ban mint egy ismeretlen,mert valamennyire már ismered a Tv-ből.Ez az a plussz ami jelen van.Önmagában hírnév és belsőbb megnyílvánulásai nélkül meglátnád egy magazinban totálisan átlagos,tucat,talán a feje nem.
Amit meg a Tv-ből egy szerepből megismersz belőle az gyakran nem a valóság,igaz
egy átfogó képet mindenképen kap az ember,már a beszéde a gesztusai is beszédesek,mégha egy szerepszöveget magolt is be.