ninovarga Creative Commons License 2008.12.13 0 0 2590
Pedig nem szabad, hogy mindez a hitedben megrendítsen. Különösen azért nem, mert fiatal vagy. A koromat tekintve számomra már akár bocsánatos bűn is lehetne, ha immár 60 éven keresztül az általad felsoroltakkal analóg élmények után rezignáltan visszavonulnék. Megkímélve magam attól, hogy évtizedeken keresztül összegyűjtött, Magyarországon teljesen újnak minősülő, szakirodalomban fellelhetetlen szakmai ismereteket közkinccsé tenni akaró törekvéseimet arroganciának és kioktatásnak minősítsék. Attól, hogy másfél évtizeden keresztül saját növényeimmel szerzett, külföldi szakirodalommal és gyakori külföldi szakmai látogatással megtámogatott tapasztalatokat és minden, térségi szinten föllelhető növényi referencia, fáradságot, időt és költséget nem kímélő követésével gyűjtött információkat kötekedő módon, megalapozatlan és kreált hivatkozásokkal egyesek megpróbálják hiteltelenné tenni, akadályozva, hogy azok közhasznúvá válhassanak. Attól, hogy mindezekért a családom és saját magam egzisztenciájának javítására fordítható időt áldozzak és ezért ne várjak semmilyen ellenszolgáltatást.
A minősítést ezekért, Veled együtt, szépen megkaptam. Az ítélkező ezt csak úgy tehette az általam fentebb leírt tények föltétlen ismeretében, ha őt a józan ítélkezésben valamilyen, nyilván, szubjektív tényező pillanatnyilag akadályozta, vagy tartósan akadályozza. Az önmagáról kinyilvánított túlzott érzékenysége ugyanakkor empátiában már a legkisebb mértékben sem mutatkozik. Másként elképzelhetetlen, hogy megtörténhetett volna, hiszen ezeket a tényeket ő is tudta és bárki tanúsíthatja.
Az ott akkor történtek nekem is kedvemet szegték. Akkor Te voltál az, aki lelket vert belém és hosszas unszolással elérted, hogy folytassam ezt a munkát. Hogy lásd, ez mennyire sikerült, most én mondom Neked, hogy föl a fejjel és aktivizáld Magad minél jobban és soha ne feledd, hogy küldetést vállaltál!
Előzmény: aiol19 (2582)