Mandus Creative Commons License 2008.12.12 0 0 757
Minden tiszteletem az előttem szólóknak .... csak egy két kifogás .... szal amíg szerencsétlen őröket szidjuk .... akik mellesleg az én meglátásom szerint jól végzik a dolgukat ... mindig találkozom velük a folyosón miközben ellenőriznek.... Sokkal inkább aggaszt az elszámolásos papírok valamint a bunkó tahó gondnok - egy szót se tud váltani a lakókkal normálisan, legutóbb is az őrség megengedte, hogy beálljak pakolni egy 10 percre a másik autómmal, erre jött a gondnok és elkezdett velem kiabálni (nem is csodálom hogy pofán vágta az egyik őr a gondnokot).... eléggé felháborítónak találom, hogy az elszámolásos papírokkal meg minden hónapban ugyan az a cirkusz van (kiírják - kiderül hogy rossz - újat hoznak...)

Én nem értem ezt a céget, részletes elszámolást sem látunk soha... sztem lassan menniük kellene, új céget kéne keresni....

Az őrzésre még annyit, hogy a kamerák szerepelnek a szerződésben... most nem látom őket .... ! (vajon az is benne van az árban??)

A takarítás.... a részeg takarítónő, aki bűzlik a piától meg a hatalmas víztócsa ami egy hétig fel sem volt mosva ... jah meg az üvegajtó ami balesetveszélyes és már legalább egy 2 hónapja ott áll...