vandox Creative Commons License 2008.12.12 0 0 3219
Szia!

Bocsi, tényleg egy kicsitt konkrétabban kell leírnom a dolgot.
Úgy lett a vita megnyitva, hogy az eladó húzta és halasztotta a csomag küldését, az ismerősöm aggódott, és én az ő kérésére megnyitottam a vitát. Persze erre az eladó rögtön válaszolt, és írta, hogy visszaküldi a pénzt.
Eltelt a 15nap, és a vita automatikusan bezárult. Egy nagyon régi hsz-nél olvastam, hogy ha 15 nap elteltével nem indítja el a pénz visszafizetését az eladó, akkor a vitát fokozni kell. Lehet, hogy itt szúrtuk el?
Kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy még mielőtt ez a dolog komolyabbra fordult, azt a bankszámlámat amihez a regisztrált Unicredit-es bankkártya tartozik, különböző okok miatt megszűntettem, és beregeltem egy Raiffeisen-es okoskártyát.Nem volt már rá szükségem, és persze nem gondoltam, hogy ilyen PayPal-os ügy miatt még szükség lehet rá. Az is több mint furcsa, hogy a rendszer nem enged belépni, a regisztrált email címemet és jelszavamat nem fogadja el.
Igazából nem az én pénzemről van szó, de mégis szeretnék valahogy segíteni.Én érzem magam kellemetlenül, hiszen egy szívességet tettem, és ott tartunk, hogy ilyen sok pénz valahol van, csak azt nem tudjuk, hogy hol...
Előzmény: pittipitti (3218)