*Fleur* Creative Commons License 2008.12.11 0 0 2230
Hát nem tudom... ez a baba-dolog még bármilyen irányba elmehet. Azt én sem gondolom, hogy egy baba kinyírna akármit is köztük; ez logikátlan lenne eléggé. Hiszen Cuddy attól még nem változik, vagy ha változik (nyilván, hiszen aki anya lesz, változik...), akkor sem dobna sutba X év ismerettséget, lehetőséget egy kapcsolatra.
Viszont én inkább úgy látom, hogy nála marad a gyerek; és House valahogy ezáltal fog közelebb kerülni hozzá. Egyelőre nincs kiforrott teóriám, de én mindig úgy képzeltem el, hogy ha lesz egy gyereke Cuddy-nak, akkor az nem lesz olyan központi dolog, csak esetleg eleinte, meg néha utána. De nyilván nem lesz bent minden részben maga a gyerek.
Inkább Cuddy viselkedése fog változni, olyan irányba, amit meglovagolhatnak az alkotók. Határozottabb lesz, célratörőbb, mittudomén...
A másik meg, hogy jó negyvenest játszik Cuddy, szóval saját gyerekre már alig van sansza. Szerintem ezt a vonalat már ejtették. Vagy nem.
MIndenesetre jó, hogy nem lehet teljesen kiszámítani, most akkor mihez kezdenek ezzel a baba-szállal.
Előzmény: Candy Perfume Girl (2229)