Sziasztok!
Új belépőként szeretnék bemutatkozni, Hidegföldi Gyöngyi Tünde vagyok, a Tuan Kiadó tulajdonosa, és a Margit Sandemo könyvek főszerkesztője. Nagyon örülök, hogy "aggódtok" a sorozatért. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy a Margit Sandemo könyveket nem érinti a gazdasági válság, sőt, ez a jövő évi tervünk fő irányvonala. Valóban el vagyok maradva a Varázsjelek sorozat 5. részével, de jövőre sietek nyomdába küldeni, még januárban. Most viszont Margit Sandemo kérésére jelentettem meg azt a könyvet, amit a Magyarországi dedikálás után hazaérve fejezett be, és kifejezett kérése volt, hogy idén jelenjen meg a magyar rajongók számára. Ez a könyv Margit Sandemo ősanyjáról szól, aki az 5.században élt. Az ő története a könyv, neki állít emléket Margit Sandemo, a jól megszokott stílusában, és rendhagyó módon ez egy darab könyv, nem sorozat. A könyv címe: Az elfeledett királynő, és november 28-án jelent meg. A kiadó könyvesboltjában 25%-os kedvezménnyel kapható minden könyvünk. (Bp. 1062.Andrássy út 86. - Kodály köröndnél, tel:269-2358).
Már most készítem a Boszorkánymester sorozatot, fordítják és az is jövőre jön, befejeződik a Varázsjelek is, és terveink közt szerepel azoknak a könyveknek a megjelentetése, amelyek egy vagy két önálló regény tartalmaznak, többek közt a legelső könyvét Margit Sandemonak.
A Jéghegyek Népe sorozatot is meglehet nálunk vásárolni, a terveink közt szerepel a sorozat újranyomása. A nagy regényfolyamnak egyébként két oldalága létezik, az egyik a Boszorkánymester a 15 kötetével, a másik a Legenda a fény birodalmáról címmel fog megjelenni.
Remélem eléggé felkeltettem az érdeklődést a könyvek iránt, és ha bármi kérdésetek volna, akár itt, akár a sandemo@akonyvesbolt.com -on várom az észrevételeket.