Paco155
2008.12.11
|
|
0 0
1379
|
Sajnos egyelőre Mérész Andrea nem válaszolt az utolsó levelemre így nem tudom megmondani, hogy csak nem gondolta át miről is nyilatkozik (ami valljuk be kapitális hiba egy üzemeltetőtől), vagy tényleg úgy gondolják, hogy lenyeljük azt hogy kétszer annyit fizetünk mint kellene. ( Ez ha lehet fokozni még nagyobb hiba.) Azzal hogy májusig fizetem ennyivel akár tudom, hogy visszakapom akár nem több gond is van. A társasház bevételei és kiadása sajnos nem ad hoc vannak, kell lennie egy előre tervezett cash-flow rendszernek. Ha ebbe nem tervezik bele azt, hogy májusban több millió forintot vissza kell fizetni a lakóknak, felhasználják a többletpénzt másra vagy ahogy írtad elsikkad az elszámolásban (ezt egyelőre ne tételezzük fel, remélem hogy ezt a többletpénzt a Liliomdomb egyéb dolgaira akarták fordítani) majd eljön az elszámolás akkor kib* nagy bajban lehet a társasház. Tegyük fel ki tudjuk fizetni a lakóknak visszajáró pénzt, de akkor már tutira nem marad arra, hogy a bejövő gáz és egyéb számlák is ki legyenek egyenlítve. Magyarul vagy becsődöl a ház, vagy nem kapjuk meg a pénzünk. |
Előzmény: gpz (1377)
|
|