Sziasztok!
SPOILER
Na, megnéztem a 11-est, és közepesen jó rész volt. Ó, jut eszembe: CLINIC DUTY RULZ!!! Szeplőtelen fogantatás...csak vigyorogtam. XD
A babát lehetett sejteni a végén, hogy az övé lesz, és House amilyen fejet vágott hozzá...és Cuddyt mennyire baromira nem izgatta (hátra se nézett) House reakciója...
Eddig is éreztem, hogy az írók szépen lassan visszavisznek minket a hullámvölgybe Huddy ügyben, és leül a dolog (az ötödik évad eddigi főszála volt a két lökött közeledése, leszámítva a *Wilsonismétbarát* szálat), de ez engem most szinte pofonként ért: egyszerre sírtam és nevettem. Nevettem, mert jó látni Cuddy boldogságát, és őszintén örülök, hogy végre összejött a gyerekproject. Sírtam, mert ez többé-kevésbé kinyírja szerintem a Huddyt. Bocs, lehet hogy csak én érzem így, de főleg az utolsó jelenet nagyon megerősítette bennem a meggyőződést: innentől a baba az első Cuddy univerzumában (ahogy annak lennie kell, ha egyszer sajátjaként akarja felnevelni), House...lehet, hogy még csak második sem, inkább harmadik a kórház után.
Azt nem hiszem, hogy ezt a csöppséget is elvesztheti, azt már egyszer lejátszották. House meg általában utálja az embereket, a gyerekeket meg pláne. Szóval erről ennyit. Kizárt, hogy bármi komoly történhessen köztük a picurral a képben. *cries*
Egy dolgot még mindig nem vágok: tulképp miért érdekelte a hetibeteg annyira Cuddyt? A babáról nem tudhatott, szal nem értem...lehet, hogy csak az angol miatt nem jött át, vagy mert átugráltam a Foreteen részeket, és valahogy ez is kimaradt...:)))