Labi_ Creative Commons License 2008.12.06 0 0 984
"Egy számszerhez honnan lehet megtudni hogy milyen hosszú, súlyú vessző dukál, ha semmi leírás nincs erről? Tenpoint,horton,excalibur megadja, de mi a helyzet a többi ismeretlen márkával?
...
Ha ismersz erről (konkrétan számszer témájú) írást a neten oszd meg velem légyszi! Kösz!"

Konkrétan a szip-et tudom ajánlani infószerzésre, a magyar számszeresek is ott gyülekeznek már. Ha nincs a gyártótól ajánlás, marad a kollektív tapasztalat
Nyugodtan kérdezz, szívesen segítenek, vannak ott olyanok is akik olcsóbb számszereket használnak.
(mostanában Mike Peti is ír oda, őt a hazai számszeres versenyzőknek nem nagyon kell bemutatni azt hiszem)

Még egy érdekesség, ha már Peti eszembe jutott.
Nem is olyan régen easton fatboy 340-es vesszőkkel lőttem. Az egyik megreccsent a végén, de mivel nekem viszonylag nagy a húzáshosszom, a klubban letettem, hogy ha valaki rövidebb húzáshosszú emberkének kell, akkor vigye.
Peti arra járt, nézegette, aztán gondolt egy nagyot és visszavágatta a számszeréhez való méretre, kipróbálta és meglepően jól muzsikált, pedig nem kimondottan számszervessző.
Azóta megvette a maradék régi vesszőimet és a boltban is vásárolt hozzá még egy adaggal.
Kíváncsian várom, hogy mik lesznek a hosszútávú tapasztalatai vele.
Előzmény: halset (973)