Érdekes ember vagy te, hogy körömszakadtadig harcolsz az igazadért olyanban is amihez nem értesz.
"Lentebb elismerted hogy a nyílpisztolyok rövid vesszője pontatlan, ezzel engem igazoltál."
Nem a vesszője pontatlan, hanem maga a nyílpisztoly, akármilyen vesszőt is raksz bele. Akár a csomagban hozzáadott vackot, akár egy profi alucarbon vesszőből vágsz bele egy vesszőt, semmivel sem lesz jobb.
Mint láthattad a videón amit ideraktam a céllövő számszeresek nagyon rövid vesszőt használnak és azokkal igencsak pontosan lehet lőni. Ha úgy lenne ahogy állítod, hogy a rövid vessző pontatlanabb, akkor nem olyat használnának profi számszeres versenyeken.
"ugyanis azt eddigi hozzászólásdömpingedből még mindig nem bizonyítottad be hogy nem nekem van igazam."
Részletesen leírtam neked a vesszőválasztás alapjait. Nyugodtan olvass utána, ha nekem nem hiszed el.
Amennyiben azt hiszed, hogy az íjász szakirodalom szintén valami titkos összeesküvés része, akkor nyugodtan próbálj ki egy íjat helyes méretre vágott vesszőkkel, majd a kelletőnél hosszabbal. Az "archery paradox" miatt véletlenül se tudna a lövésnél megfelelő mértékben hajlani, ami elég rendes oldalszórást eredményez, és nem a normális kígyózó mozgásban repül, hanem oldalirányban csapkod a vége, ahogy a tollazás próbálja kompenzálni az oldalirányú kitérést.
"Az meg hogy íjászkodsz , már ne is haragudj de nem érv, ezen az alapon minden amatőr aki a parkokban kocog, profi hosszútávfutónak képzelhetné magát"
Amennyiben szerinted a hazai minősítés, az EAA Európa Kupasorozat dobogós helye és az IFAA világbajnokságon az első tízbe bekerülés parkban kocogásnak felel meg..... :)