luki-luk Creative Commons License 2008.12.05 0 0 965
Üdv!
Sajna semilyen tapasztalatom nincsen az emlitett flobert löszerrel,nem vagyok azon tema szakertöje!:-)
Babicsot nem az ijjazos temahoz hoztam fel,hanem alltalaban a fegyverekhez!
Van szerencsem szemelyesen ismerni,s latni azt a külömbseget,ami köztem amatör fegyverszeretö,s egy profi fegyvermester fegyverszakertö között huzodik!
Hogyan hasonlithatnam en magam pl egy olyan emberhez,aki többet nyulkalt mar fegyvarekben,mint en p...n!
Pedig nyulkaltam mar bennük eleget!:-)
Sokat nezel tv-t
nem tudtad,hogy nem szabad mindent elhinni,amit abban mutatnak??:-))))
Az,hogy miket lat az ember a tv-ben,s mi a szemelyes tapasztalat,ket külömbözö dolog!
Nem szoktam feleslegesen az eszt osztani,nem is posztom,nem azert jarok ide a forumra,hogy masokat basztlassak,csak szeretem magam jol erezni neha,hasonlo erdeklödesi körü emberek tarsasagaban!
Es neha jol esik magyarul csevegni!:-))
A munkam volt mindig az eletem,s mostansag jol esik kicsit masra is figyelni.
Ez a mas a fegyverekben,merül ki(meg a lanyokban,bar velük elegge sürün kerülök kapcsolatba,hala a munkamnak)
Szoval,meg a felesleges szexualis fusztraciomat sem itt kell levezetnem,mer az nincsen!
Szoval,ha ugy erzed,hogy tamadnak neha,azt nagyban köszönheted magadnak is,mivel keptelen vagy elfogadni,hogy bizonyos szakterületen,vannak töled kimuveltebb tapasztaltabb emberek is,ezen a forumon!!:-)
S tölem is:-)
Nem szoktam szemelyeskedni,meg szidni a masikat,szerintem ez kiderült eddig is
Előzmény: zeta 3 (963)