sztich Creative Commons License 2008.12.04 0 0 4042

Horner megbékélt Armstronggal

Rengeteg furcsaság lesz a 2009-es évben és ezek közül az egyik, hogy Astanában Lance Armstrong egyik segítője Chris Horner lesz. Mint ismertes Horner élesen bírálta évekkel ezelőtt honfitársát, elsősorban az anyagiak miatt, ugyanis állítása szerint akkor nem voltak egyenlők a feltételek, azáltal, hogy a hétszeres Tour győztes texasi mögött, több nagy támogató állt, akik olyan körülményeket biztosítottak, amik más kerekeseknek nem álltak rendelkezésére, emellett az amerikai azt is állította, hogy Armstrong ha akarta volna, megmenthette volna a Discovery Channel csapatot.

A Cyclingnews újságírója a tenerifei edzőtáborban kérdezte erről Hornert. „Nincs semmi problémám azzal, hogy neki dolgozzak. Vannak a pályafutásod alatt konfliktusaid más versenyzőkkel, ez teljesen normális. Semmi kibékíthetetlen ellentét nem volt Lance és én köztem.”- jelentette ki a megbízható hegyimenő, majd vázolta a 2009-es versenynaptárát, ami megegyezik Armstrongéval. Először részt vesz a Tour Down Under-ön Ausztráliában, majd a Tour of Californián, a Párizs-Nizzán és természetesen a Girón.

by JanItor

Hornert eddig is bírtam. Nem is hallottam, hogy tett egy ilyen nyilit anno.