SPOILER 510
Én épp most néztem meg, és nagyjából egyetértünk: Huddy szempontból király rész volt, egyébként a hetibetegnél annyira lehetett sejteni, már csak a sorozat jellege miatt is, hogy a megoldás a zabálás visszaállítása lenne. Egyáltalán nem lepett meg, hogy tényleg ez lett a vége, és a csaj reakciója sem, hogy inkább csak tartsák szinten gyógyszerrel, nehogy már meggyógyuljon+koldusbot.
OFF(egy picit)
Erről jut eszembe, annál a résznél, mikor Taubbal társalognak arról, hogy mennyire átvágja a csaj a fogyni vágyókat a szövegével, hogy az egészet edzéssel stb. érte el, mire Taub a szemébe mondja, hogy a DVD eladás az, ami itt igazán számít, nekem nagyon a drága Norbika ugrott be. Neki ugyan műtétje nem volt, tehát legalább nem hazudik a fogyasztói pofájába, de ott is igazán csak az Update meg a DVD eladás számít, hiába hangoztatja, hogy az emberek egészségéért teszi. (Tudom, hogy sokaknak segít a faszi, de szerintem a fogyást meg lehet oldani Apdap szaloncukor nélkül is - pont ma láttam a hirdetését, és majdnem eldobtam magam tőle.)
ON
A legújabb Huddy rajongó: James Wilson, people! Imádom a karakterét, ahogy terelgeti egymás felé azt a két lököttet (mert abban is igazad van, hogy nem lehet megállapítani, melyikük a szubnormálisabb - Cuddy abszolút veszi a tempót, ahogy tette mindig is. Imádom érte - Lisa meg...gahhhh, ahogy a padlóról felkelt tűsarkúban, meg ahogy ott ült előtte, attól én kaptam egy kisebb adrenalinsokkot, pedig nem a nőkre indulok be:))
Ami meg House-t illeti: kiszámíthatatlan. Mert ez a csajszi itt a végén, ez megint csak ugyanaz: a "nem-bekopogás". Alig hiszem, hogy tényleg történt köztük valami, bár nem lehetetlen, de azért én Cuddy helyében nem vontam volna le ilyen elhamarkodott következtetéseket. Persze akkor az írók nem tudják tovább nyújtani a Huddy szálat, szóval a vége kiábrándító, de nem meglepő. A zene, meg az arca, ahogy a végén sétált House irodája felé, az csodás volt.
A "boobgrab" meg...nos, eleinte kicsit hideg dolog volt, olyan oda nem illő (mint ahogy nem is volt az - House éppen ezért tette szerintem.) Olyan a karaktere, hogy abban a szent pillanatban, mikor a saját érzelmei és látens kötődései kerülnek szóba, tennie kell valamit, hogy hárítson, és kibújjon a komoly lehetőségek alól.
Többet erről majd holnap, mert mingyá' lefordulok a székről. (Első napom volt új munkahelyen, holnap nem nézhetek úgy ki, mint a mosott sz*r...)
Ó, csak még annyit: b*ssza meg a TV2!!!!!!!!! Megszoktam, hogy a barom műsoraik mián 21:50 körül indul a House, erre mire bekapcsoltam (akkor hazaérve) a TV-t, már ment a mai rész...valsz minden TV2 fejes baromira csuklott, meg a felmenőik is a mondandómtól. Azért a CPR és a rúdtánc megvan...*vigyor*