5x10 -
Nos... ez amolyan félig untam- félig nem- többször vigyorogtam és egyszer röhögtem nagyon rész volt nekem. A hetibeteg ... *ásít* kb. ennyire volt izgalmas.
13-as életének kínjai meg ki az istent érdekelnek már?!! Senkivel nem foglalkoznak ennyit, mint vele. Mikor foglalkoztak huzamosabb ideig ennyit akár Chase-zel, akár Foreman-nel? No komment.
House és Cuddy játszadozásai viszont LOL! Rájöttem, miért imádom annyira Cuddy karakterét: mert ő is ugyanolyan infantilis bír lenni, mint House... ez a mai iroda-szekció game, ez kész volt. Na, meg a végén a mellfogás. :DDDDD
A legvége megint elcseszett lett, de persze ennek így kellett lennie. Átmentem eszperentébe :D
House hogy megszivatta Kutneréket... :D - azért valljuk be, erre is számítani lehetett, akkor lepődtem volna meg, ha nem ül fel az asztalon a "hulla"... hogy ráugrott House :D
Wilson hozta a szokásos megmondom a tutit-formát, de olyan kevés jelenete van... :-S - Cuddy viszont lehetne így, többször, bele-beleszólna az ügybe, kicsit keverne-kavarna House közelében... ez jó lenne.
Mondjuk most a legvége jelenet miatt valószínűsíthető, hogy megint visszahúzódik a csigaházába. House és egy nőőőő.... szegény Cuddy, pedig milyen széles mosollyal az arcán vonult Greghez....