könnyü eladás lesz datenkart/ kárpát utcai igazolás de miről?
én ilyenre is emlékszem
ICram45 válasz | megnéz | könyvjelző 2007.11.19 22:17:24 © (5378)
Jelenleg nem kapnék mégcsak ehhez fogható állapotú coupét sem itthon 1,5 alatt, de még 2 milka alatt sem, európai klímásat, elektromos ablakosat meg aztán végképp nem. Külföldre meg nekem nincsenek kapcsolataim. Nehezen mernék belevágni egy zsákbamacska vásárlásba. Eredetiségről meg annyit, hogy ez az autó már rég elvesztette az eredetiségét, mikor átütötték a alvázszámát, az akkori magyar törvények alapján. Laci erről tudna mesélni bővebben. Jelenleg egy '72-es 250E alvázszáma van benne. Az autó maga teljesen eredeti, csak valamilyen joghézag miatt, akkoriban így lehetett jól behozni. Nem tudom a történetét ennek teljesen, mondom Laci tudna erről mesélni vagy Gaspi.
az meg a másik, hogy ez az autó egyesíti az összes kritériumot, kivéve a légkondit, belsőt, esetleg elektromos ablakot.
-Ikonengold az egyik, ha nem a legszebb Merci szin.
-M110-es injektoros motor. Ami az egyik legjobban sikerült Merci motor szerintem, csak az a fránya D-Jet belerondít, de megvan annak is a szépsége.
-Duplatükrös, ráadásul kis krómtükrök, nem azok a nagyok, amik nekem már nem tetszenek egyáltalán.
-Elektromos Schiebedach, ami szerintem az egyik legfontosabb extra ebben a kocsiban.
-Autómata váltó
Maga az autó pedig olyan 75%os állapotban van. Az egész kasztnin van 2 cm^2 roszdakezdemény. Az alváza mintha új lenne. Egyedül a motorja gyengélkedik.
Még egy ilyen coupét tuti nem találnék itthon, amiben ezek együtt szerepelnek.
De ha tudsz egy ehhez hasonló autóról szólj légyszíves :)