Alex Raps
2008.12.02
|
|
0 0
442
|
Sziasztok! A közlekedési és a polfórumokon szoktam nyomulni, de pillanatnyilag kameravásárlás előtt vagyok ezért elkezdtem visszaolvasni a topikot. Meg kell mondjam tanulságoa annak ellenére hogy nem pörög nagyon így sajnos nem túl sok a feldolgozható információ. :) A hozzászólásodra szeretnék reagálni, egészen pontosan az idézett részre:
"HDD-re még nem hallottam hogy bárki élettartam garanciát adna, memória kártyára viszont van jó pár ilyen példa, hogy az egyéb előnyeiről ne is beszéljünk."
A HDD egy kamera esetében nagyon keveset van használva és az állandó használatban lévő notebook vinyók is sokkal többet mennek el, mint egy memoria kártya. Ezek mellett sajnos a kártyák túl gyakran hullanak még mindig és ez akkor is így van ha élettartam gari van rájuk. Sajnos egy behalt kártyára hiába van korrekt csere lehetőség, ha éppen az ment tönkre amelyiken a gyermeked első lépései voltak. Ez lebegjen a szemetek előtt, amikor legyintetek a memoriakártyák megbízhatatlanságára holmi cseregarira hivatkozva. :) Ezek mellett persze a memoria modulokban van a jövő. Hiszen alacsony az energiafelvétele, nem sérül ha leejted és baromi könnyű. Mindezek mellett az sem jó ha a kamera túl könnyű. |
Előzmény: elek72 (424)
|
|