Sziasztok!
Lehet, hogy normális meg hidegebb van stb, de a múltkori közüzemi díjbekérő kb háromszorosát fizettem most.... és engem is érdekelnének a pontos kimutatások és elszámolások. szeptember óta ígérik, hogy majd küldenek egyenleget, hogy ki hogy áll a közös kötlségével (én tudom hogyan, mert megvan minden számlám, de ha netán méltóztatnák végre elküldeni ezt az egyenleget, akkor látnám, hogy tényleg úgy van-e és részletes tájékoztatást arról, hogy mit hova fizetünk be. Én is kíváncsi lennék, hogy mire költik a pénzt, és arra hogy miért nem küldenek egyenleget. Addig míg erről nem kapok pontos tájékoztatást, addig szerintem ne fenyegetőzzenek azzal h majd 2 hónap után kikapcsolnak ezt meg azt.Mert addig meg míg nem tudom hogy miért fizetek annyit amennyit (mert most hónapban a régi közös költség konkrétan dupláját kellett volna befizetnem, amit nem nagyon értek. Jó lenne ha küldenének egy egyenleget, akinek kell az rendezze a számláját, de az , hogy azt se tudjuk mi miért annyi amennyi a lapon elő van írva, de sehol nem tudunk utánanézni, hogy tényleg annyi-e, az gáz, közös költség satöbbi, és így addig lophatja a ház a befizetéseinket amíg tudja. jah és ez tényleg gyanús, hogy aug. óta nem sikerült még az egyeztetett számláinkkal se mit kezdeni és hogy nem küldenek egyenleget, remélem akik eddig becsületesen fizettek azokkal nem csesznek ki, mert nagyon úgy tűnik a többletköltségek miatt.... És érdekelne az is, hogy ki volt a tegnapi gyűlésen és hogy történt-e valami? És ha igen, mi? köszi, Szandra
Ui: Jah és a közös költségről is küldjenek számlát IGENIS havonta, mert nem mindenki fogja észben tartani, hogy mikor is fizetett közös költséget melyik hónapban, és mikor nem, erre ne sajnálják már a pénzt, ha mi már azt se tudjuk mire fizetjük. jah és a legutolsó közös költség értesítő utoljára a szeptemberi (!!!!) közös költségről jött, így szerintem ne csodálkozzanak ha valaki elfelejti befizetni vagy mivel nem tudja hogy áll az a bizonyos egyenleg amit majd kiküldenek, nem fizeti be a közös költséget. Úgyhogy KÜLDJENEK HAVI ÉRTESÍTŐT A KÖZÖS KÖLTSÉGRŐL ÉS AZ EGYENLEGRŐL ÉS HOGY MIT EGYEZTETTEK MEG ARRÓL HOGY MILYEN ÖSSZEG PONTOSAN MILYEN SZÁMÍTÁSOKKAL IS JÖTT KI. Jah és ha ezt végre így fairül csinálják, akkor majd mi is úgy viselkedünk velük ennyi.
Szandra