R-U-D Creative Commons License 2008.12.02 0 0 813
el nidoba sabangbol el lehet jutni bancaval. ez normalis esetben 8 oras ut. nekem 24 ora lett... utkozben elromlott a motor es egy helyi halaszfaluban meg kellett szallni. elmeny volt.

az tokmindegy, hogy mt pinatubo vagy banaue, az utazas igy is min fel napos program. banaueba egy picit tobb. a banaue karika berelt autoval es kellemesen 4 nap alatt abszolvalhato ugy, hogy 2 napot vagy a rizsteraszoknal, kirandulsz batadba stb.

de neked van igazad. a te nyaralasod es erezd ugy magad ahogyan te szeretned.

ha nyaralasrol van szo es valasztani kellene luzon es palawan kozott akkor en is utobbira szavaznek.

nehez viszont elhinni, hogy seair nem repul el nidoba. szerintem irjal az art boutique-os csajnak el nidoban (http://www.elnidoboutiqueandartcafe.com/about.html) o szerintem rogton megmondja mi a helyzet. Ezen a honlapon arakat is talalsz szerintem az island hoppingra.

a tervezett utvonal szerintem tok jo. (Manila - PP - Sabang - El Nido - Busuanga - Manila). Szerintem ha Sangatra mentek sok napra, akkor egy Open Water Diver tanfolyam boven beleferne idilli kornyezetben....
Előzmény: döme71 (812)