Nos ebben teljesen igazad van, de a cím keresése, és a tilosban parkoló autók esete nem függ össze egymással.
És hogy egy kicsit még jobban megkavarjam a szart.
Aminek mindenki számára világosnak kellene lennie: A házak és lépcsőházak jelölése nem 10 négyzetméteres tacepaokkal fog megtörténni ami a buszmegállóból is látszik, hanem a bejáratok mellé ragasztott kb 30x30 és 20x20 cm közötti méretű táblákkal amin szerepel mondjuk az épület megjelölése, meg a lépcsőház. Ha egyáltalán látható lesz az útról akkor sem lesz elolvasható. Mivel a házak kapuja nem az útra hanem arra derékszögben nyílik így oda kell menni elolvasni. A mentősök/tűzoltók amikor megszerzik majd a helyismeretet akkor fognak csak azonnal bárhova eltalálni. Addig ők is kérdezősködnek, meg rohangálnak a lépcsőházakhoz. És én úgy gondolom ha valaki kihívja őket vegyen már annyi fáradtságot hogy a cím mellé mondja, hogy a felső három ház közül a középső, vagy alul a második.
Fenti véleményem valószínűleg sokak számára tahóként fog engem aposztrofálni, de nem érdekel. Elsősorban annak az érdeke hogy megtalálják aki kihívja a segítséget és ne várjunk már el mindent másoktól, hanem mi is segítsük a munkájukat. A táblák kirakása törvényi előírás, és valószínűleg ki is lesznek helyezve (az én véleményem is az hogy ezt minél hamarabb meg kell tenni), de könyörgöm ne fogjuk már rá, hogy azért égett le a lakásom ,mert nem volt kitáblázva hogy hol lakom.
Számomra ez megint a másokra mutogatunk hozzáállás tipikus példája.