lafan Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2203
Szuper, köszi!

Hmm, totál nosztalgikus hangulat kapott el ettől az indexes fórumozgatástól, rég jártam már erre. :)

Oké, akkor:

SPOILER!

Az 509 kicsit megnyugtatott, mert a 08 olyan lapos volt, mint egy holdhal, kezdtem aggódni, hogy az írók megint szétcsúsznak, mint a négyes évad egy-két részén, bár alapvetően azért jól sikerült az az évad is, csak valahol kicsit csappant a dolog sava-borsa.
A 08 olyan szint(telen) volt, hogy komolyan mondom, nem is igazán emlékszem rá, pedig csak egy hete volt, vazz. Ennek oka lehet az is, hogy Foreman nekem nem egy numero uno karakter, nem miatta nézem, na.

A 09 viszont...hozott mindent, amit vártam: jó játék, elosztott feszültség és a megfelelő helyen a poénok (na nem sok), idegborzoló Huddy villanások menet közben, meg a végén.
Egy apróság: azt vágom, hogy ha a faszi nem ejti őket túszul, diganózist (Fülig Jimmy:)) követelve, akkor belehalt volna, okés. De elvileg House-t az izgatta talán leginkább, hogy miért vállalja vk ezért cserébe a börtönt, nem? És a faszinak az nem lehetett ok, h akkor meghal, hisz ezt azért nem tudhatta előre. (Érezni talán érezte, de az még nem elég motiváció sztem.) Így viszont akkor ki sem derült végül, hogy mi volt az a bizonyos utolsó csepp, ami a börtönbe vezető úton elindította, vagy ez csak nekem nem jött át?

A másik: nem teljesen vágom a végén a House Cuddy párbeszédet. Na nem a szavakkal van gondom, értem, mit mondanak, csak azt nem fogom teljesen, hogy pontosan hogyan is értik a dolgot. Megyek, megnézem megint, hátha most rájövök.
Előzmény: *Fleur* (2202)