Alfato Creative Commons License 2008.11.29 0 0 538
Szia!

Jól érted igen pályáztam rá, és szeptemberben adtam be. Ami kell hozzá: egy névre és címre szóló árajánlat, hiteles tulajdoni lap (szemle), és maga a pályázati anyag, egy eredeti és egy másodlat példányban.

A NEP pályázatokkal minden nap találkozom az idén írtam kb vagy 40-et. A gyakorlat az, hogy baromi lassan mennek a dolgok az Energia Köpont Kht.-nál, bár segítőkészek stb, csak nem haladnak a dolgok.

A faelgázosító kazánra 30%-os támogatás (NEP 2008-5) jár elméletileg. Ma ott tartunk, hogy befogadták a pályázatot, vagyis tartalmilag megfelelt. A benyújtás után kb 2 héttel készítették el a rendszeremet. Ez kb 330 ezer forint támogatást jelent, mert a rendszer 1.1 millió forint volt. Nincs ebben semmi titok, de a jövőhét végén lezárul a 2008-as pályázati idény.

De egy jó példával járulnék hozzá a teljes képhez. Idén április 17-vel lehetett beadni az első pályázatokat, annak rendje és módja szerint aznap 8 pályázatot adtam fel. Ebből 6 jutott el a szerződéskötésig, meg a lehívásig, a másik 2 pedig pihen valamelyik fiók mélyén, mert befogadva viszont be lett. Akik a lehíváson is túl vannak, még a mai napig egyetlen fillért sem (bocsánat 5 Forintost) sem láttak belőle.

Tamás
Előzmény: spucc (537)