yeahhh Creative Commons License 2008.11.29 0 0 98

Szvsz a "rezgő,-vagy forgókéses" - másképpen: Braun, vagy Philishave - ugyanolyan nehéz kérdés, mint a "Dózsa, vagy Fradi", vagy a "Mercedes, vagy BMW". Mindkettőnek megvan a rajongótábora, akik sokszor kellőképpen elvakultak:-).

Jómagam két évtizedes, pengés borotválkozás után, kb. 5 éve tértem át a villanyborotvára, azóta egy Philishave HQ8894-est nyúzok. Szvsz a Philips máig legjobb készüléke - volt szerencsém az utódokhoz, beleértve a csúcs-Arcitecet is -, egy feltöltéssel 93 (!!!) perces üzemidőt produkál, iszonyat nagy a szőrgyűjtő kamrája, jó az ergonómiája, stb. Elvileg rég nem gyártják, ennek ellenére nyáron láttam a Corában, olyan 30 000 Ft körüli - tudásához mérten nevetségesen alacsony -  áron.

A rezgőkéses borotvák kedvelőinek figyelmébe ajánlom a bő 20 000 Ft-ért kapható  

Panasonic 8193-ast. Bár kifutó típus, minőségben, s a borotválás alaposságában lazán veri a Braunokat. Kb. 2 évig használtam (aztán ellopták:-(((   ), és nagyon kedveltem, igazából nem tudnám eldönteni, melyik jobb, a Philishave, vagy a Pana.