Azért, mert nem használok lp.-ket egyetértek LH-val!:-)
Elég cipőkanalas a Hammondod Zsolt! Én is kilapátolnám a preampot belöle, és a hangerő pedállal egy közös lapra szerelném, ami egyben egy doboz is lenne. Persze olyan méretűnek kell lennie, ami esetleg elfér a basszus pedál tetején.
Más. Egyszer írtam, hogy a roto-machine pedálnak azért lehet használhatatlan hangja, mert a klónok hangját a lezlikből veszik ki. Ha ezt még megtoldjuk az ő lezli szimulációjával, az kész katasztrófa a kettő együtt.
Igazam lett! A B3-ból kivett jelet a pedálon keresztül az új hangfalba vezetve, tökéletes a hang. Nincs hallható különbség az én lezlim, és a pedál+új láda között. Talán az utóbbinál egy kicsit konkrétabb a lezlizés:-) De a bödön hang is jön rendesen.
Tegnap egy hammondos cd hangját a pedálon keresztül vezettem be a hangfalba. A lezlizést, a torzítást nullára vettem és egy szólót hallgattam meg vele. Katasztrófa volt.
Ti is szerintem ebbe a hibába estetek anno amikor próbáltátok ezt a fajta pedált.
Konklúzió: Ha ezzel a pedállal akarsz lezlit szimulálni, csak eredeti vonal jelet szabad átvezetni rajta, és csak Hi-fi hangfalon hallgatni.
Az új láda projektedhez javaslom hogy készíts csak vonal mintákat, és azt töltsd be a szempleredbe. Meglátod tutti lesz!