Babeeface Creative Commons License 2008.11.27 0 0 7

:)

Mivel elektronikus számlacsomagom van, ez tulajdonképpen 3 számlaszámot tartalmaz.

Az első az az általános számla, ide jön a fizu...stb.

A második egy megtakarítási számla, ide át tudok magamnak utalni pénzt, ami minden lekötés nélkül úgy kamatozik, mintha le lenne kötve.

A harmadik pedig a webszámla, ez arra jó, hogy ha vmit vásárolni akarok a neten, akkor ide utalok annyi pénzt, amennyi az éppen aktuális vásárlásomhoz kell, és innen tudnak levenni pénzt, így a normál számlám és a rá érkező pénz biztonságban van. Nos ehhez a 3.-hoz van az a papírból készült, de ez csak olyan kártyaimitáció, igazából nem is tudom, hogy van-e jelentősége. Leginkább csak információkat tartalmaz. A norbál számlaszámomhoz természetesen tartozik egy rendes plasztik bankkártya (Maestro), amin a kártyaszám 10 jegyű, de utánaolvastam ez nem gond, mert elé kell írni a következő számokat: 675761, így ezzel megvan a 16 számjegy. Ettől függetlenül valami nem teszik neki, mármint a Google Checkout-nak, mert amikor a végén leokézom, akkor azt írja: Enter the card number.

Hát ennyi a gondom. Esetleg lenne valakinek valami ötlete?

Vagy a PayPal jobb? Ot elfogadná a kártyámat? Mert olvastam valahol, hogy ha nem dombornyomott, és nincs CVC száma, akkor nem lehet ott sem használni :(

Előzmény: mAlter (5)