Kizárólag a pontosság kedvéért.
A választási bizottság így határozza meg a belső-ferencvárosi választókerület határait:
A Budapest 12. számú egyéni választókerület területe és határai: Duna folyam - Vámház krt. - Üllői út - Könyves Kálmán krt.
Aki ezen belül van, mehet, aki kapott ajánlási szelvényt és szavazási értesítőt, pláne.
Egyébként meg a IX. és a XX. kerület ketté van vágva egyéni parlamenti választókerületi szempontból: a belső-ferencvárosi (12.) győztese legutóbb Gegesy volt, a külső-ferencvárosi (plusz észak-pestszenterzsébeti), a 13-asé Pál Tibor, a dél-pestszenterzsébeti plusz a soroksári, a 29-esé Hiller István (mindkettő Szoci).
Ennél lényegesebb: Thürmerék jelöltjei 1990 óta könnyen felsorolhatók. Az elmúlt öt választáson a Párt egy darab jelöltet nem tudott feltenni a szavazólapra. A listás szavazataik pedig itt mindig 750 alatt voltak. Őszintén szólva, el nem tudom képzelni, hogy most összegyűjtik, legfeljebb ha Orkánék segítenek. De még ekkor is, részvételtől függően 50-300 szavazatot gondolok nekik. Tomcat szerintem össze sem gyűjti, ha mégis, durván 100-200 darab voksot kap. Az MDF-től sem vagyok elszállva, de a MIÉP-nek sem fog menni. A Jobbik legfeljebb visszakapja az ajánlásmennyiséget, alacsony részvételnél még annyit sem.
Várhatóan a Szadi harmadik lesz, Bánsághi a második. Szerintem második forduló nem lesz.