staccato Creative Commons License 2008.11.26 0 0 32
Ez thürmeri anyag, a Párt újságjából:

SZDSZ-es ajánló?
Soha nem hittünk volna ilyenben. Mégis, gyűjtő-párom oldaláról egy mondatot hallottam: "Ez ellenkezik minden elvemmel!" Fiatal párttagunk pedig lehengerelte a helyi lakost. Egyszerűen: észérvekkel.
A jól fésült, harmincas férfi tudta, hová tartozik, mikor kinyitotta az ajtót. Rögtön meg is kérdezte: kinek lenne az ajánlószelvény?
A Munkáspárt szót meghallva nevetni kezdett, majd közölte: ő bizony SZDSZ-es, nem szeretné elfecsérelni a szavazatát.
Remek volt a replika: ez még egyáltalán nem választás, ez csak lehetőség arra, hogy többen megmérettessenek az igazi szavazásnál.
Ekkor jött a fent idézett mondat. És a jól szituált, liberális úr kommunistának adta az ajánlását.

Elég életszerűtlen, szerintem... erre az egy mondatra egy Szadi-hívő hirtelenjében átváltson az MKMP-re...

Egyébként eben a kerületben az elnök lánya (Thürmer Marianna) a KB-megbízott. Ez annyit jelent, hogy adott esetben neki kellene megkezdeni a gyűjtést, neki kell jelöltté válnia. Paulik Péter a külső-ferencvárosi (13. sz.) kerületben KB-megbízott.

John Emese hol éldegél? Szerintem valahol Budán... ehhez a kerülethez aligha van köze... vagy nem?