Na tessék, én itt csendben örülgettem, amint megláttam, hogy létezik itt HL topic, gyorsan végig is olvastam az eddig beérkezett összes hsz-t, és el is ment a kedvem kicsit az élettől XD
Ez egy rajongói fórum, emberek T-T Persze mindenki leírhatja a véleményét nyugodtan, azt is, ha a legutolsó zs kategóriába sorolná az összes kapcsolódó alkotást... De mi, mániákusok miért vagyunk ilyen kevesen? T-T
Én speciel oda meg vissza vagyok a sorozatért, bár a filmek közül - mint gyakorlatilag mindenki másnak, - nekem is csak az első tetszett igazán, ettől még mániákus maradok és megnézem a többit is :D
Ahogy olvasgattam itt a pár év alatt összegyűlt (az időintervallumhoz képest meghökkentően kicsi) hozzászóláshalmazt, találkoztam egy ilyen témával, hogy ellentmondások és örökbefogadásos-nincsigaziszülős probléma.
Amennyire én tudom, ezt a filmben megmagyarázták annak idején, csak annyira nem tetszett a nagyérdeműnek meg úgy egyébként annyira értelmetlenre sikerült, hogy kivágták az egész erre utaló részt. Azaz nem az egészet, hanem maradt egy csonka párbeszéd, amit nehéz elhelyezni. Az eredeti teória szerint a halhatatlanok másik bolygóról érkeznek, ahol nem is halhatatlanok - azt hiszem. Amikor Connor egy kedves hölgyeményt avat bele élete apró(?) részleteibe, akkor hangzik el a csonka párbeszéd, amiben csak ilyen részletek vannak, hogy "Ti onnan jöttetek?" meg "Itt halhatatlanok vagytok?" és hasonlók.
Ha nagyon értelmetlenre sikerült, szóljatok XD
Methos-szal kapcsolatban egyetértek az előttem szólókkal, ő a legjobb karakter az egészben XD
A szinkronhangokhoz nem nagyon tudok hozzászólni, én eredeti hanggal néztem majdnem az összes HL képződményt. Bár nem tudom jobban jártam-e, mert némelyik szereplőnek érdekes akcentusa van :D
Na, a lényeg annyi, hogy tessék feléleszteni ezt a fórumot >.< A Hegylakó egy nagyon kreatív alaptörténettel rendelkező valami, úgyhogy ne tűnjön el itt a süllyesztőben ha egy mód van rá! ^^
Írjatok! ^^
Sed