Dorinesz
2008.11.25
|
|
0 0
21362
|
Azt hiszem ez a hunter kérdés minden szerveren így van. :-D Szóval ebből a szempontból tök mindegy. De azért mert pve szerintem elég sok lehetőség áll előtte. Már csak azért is, mert egy hunter igen cifra dolgokat is meg tud csinálni, amit más kaszt nemigazán. Pl tegnap csináltunk egy atom durva kvesztet shadowmoon valley-ban, már nem tudom a kveszt címét, csak az tűnt fel, hogy vagy 4 elitet kellett kinyírni egyszerre, és rám maradt az egyik a pettel. Egyedül leszólóztam úgy, hogy az egész banda kimurgyelt (akik a másik hármat ütötték, egyébként 5 fős kveszt volt, de nagy mellénnyel nekiálltunk, hogy jahhj, menni fog az 4-en is). Én a rámeső részt kinyírtam, persze a pet meghalt a végére, de az utolsó lövésemtől az elit is, a másik három még talpon, igaz fika hp-val, de mind rámrohant. Benyomtam a techalottat, de az egyik helyrehatózott valamit, amitől én is kimurgyeltem, pedig megúsztam volna. Meg nagrandba simán leszólóztam az elit tulkot, hogy meg se sérültünk. Szóval egy hunter énszerintem elég király karakter. Dehát neked magyarázzam? :-DD |
Előzmény: Törölt nick (21359)
|
|